Lazar Angelov - Προπόνηση χεριών!!!

Lazar Angelov - Προπόνηση χεριών

Υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί για να γυμνάσουμε τα χέρια μας, ωστόσο ο Lazar Angelov προτιμάει τα σουπερσετ με εναλλαγή τρικέφαλων-δικέφαλων.

Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε εξαιρετικά πρηξίματα και φυσικά ποιοτικό μυικό όγκο!!! Προσωπική μου άποψη γενικά για όλες τις μυικές ομάδες είναι να αλλάζουμε τον τρόπο εκγυμνάσεις αρκετά συχνά για να δέχονται καινούρια ερεθίσματα ανάπτυξης, καλές προπονήσεις!!!
loading...

Lazar Angelov - Προπόνηση ώμων!!!

Δείτε τον εκπληκτικό Lazar Angelov πως προπονεί τους ώμους (δελτοειδείς) του!!! Αυτή η μυική ομάδα έχει τρεις μοίρες, την μπροστά την μεσαία και την πίσω.

Αν την γυμνάσουμε σωστά μπορεί πραγματικά να μας κάνει αρκετά επιβλητικούς προσθέτοντας σημαντικά εκατοστά στο εύρος της πλάτης μας, συν το γεγονός επειδή είναι μια πολύπλοκη και ευαίσθητη περιοχή η ενδυνάμωση της κρίνεται απαραίτητη.
loading...

Anthony Robles! Ένας άνθρωπος με σιδερένια θέληση!!!

Από τη γέννησή του Anthony Robles, λείπει το δεξί του πόδι. Δεν τον εμπόδισε όμως αυτό το να γίνει ο καλύτερος παλαιστής στις ΗΠΑ και ένα διάσημος αθλητής ήρωας που πραγματικά σου προκαλεί δέος και έμπνευση η σιδερένια θέληση του, 

δείτε το βίντεο!!!

loading...

Lazar Angelov προπόνηση στήθους!!!

Lazar Angelov προπόνηση στήθους
loading...
eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου