2. Tips για καλή υγεία και SUPER κορμί !!!

Tips για καλή υγεία και SUPER κορμί
Διώξε το λίπος με την μπάρα
Αν και είναι απαραίτητο να αλλάξεις τη διατροφή σου και να μειώσεις τις θερμίδες που καταναλώνεις, η άσκηση με βάρη θα σε βοηθήσει να χάσεις περισσότερο λίπος. Αμερικανοί ερευνητές έβαλαν τρεις ομάδες αντρών να ακολουθήσουν δίαιτα με 1.500 θερμίδες: η πρώτη ομάδα έκανε μόνο δίαιτα, η δεύτερη δίαιτα και αερόβια άσκηση και η τρίτη δίαιτα, αερόβια άσκηση και άσκηση με βάρη. Στο τέλος της έρευνας και οι τρεις ομάδες έχασαν το ίδιο βάρος (9 1/2 κιλά), αλλά η ομάδα που έκανε και βάρη έχασε 2 1/2 κιλά περισσότερο λίπος κι αυτό γιατί η απώλεια βάρους τους ήταν κυρίως λίπος και όχι μυϊκή μάζα .
2)Πράσινη δύναμη
Θα ήταν λίγο παράξενο να τελειώνεις την προπόνηση και να κάθεσαι για ένα φλιτζάνι τσάι , αλλά η αλήθεια είναι ότι το πράσινο τσάι -λόγω των αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχει- μπορεί να σε βοηθήσει να μειώσεις το οξειδωτικό στρες, που δημιουργείται όταν κάνεις ασκήσεις αντίστασης (βάρη κ.λπ.).
Οι ερευνητές αναφέρουν ότι άτομα που γυμνάζονται πρέπει να ακολουθούν διαιτολόγιο υψηλό σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Κατανάλωνε λοιπόν περισσότερο πράσινο τσάι, φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς.


3)Κάψε την μπάκα
Αυστραλοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένα διαιτολόγιο υψηλό σε πρωτεΐνη , κόκκινο κρέας και φυτικές ίνες ήταν πιο αποτελεσματικό στη μείωση στομαχικού λίπους απ' ό,τι μια δίαιτα βασισμένη σε υδατάνθρακες και φυτικές ίνες .
Στην έρευνα έλαβαν μέρος 100 παχύσαρκοι ή υπέρβαροι άντρες. Η απώλεια βάρους ήταν παρόμοια και στα δύο προγράμματα, αλλά αυτοί που έτρωγαν πιο πολλή πρωτεΐνη έχασαν περισσότερους πόντους από την κοιλιά. Προτίμησε υγιεινές πηγές πρωτεΐνης, όπως ψάρι και άπαχο κρέας ή κοτόπουλο και γαλοπούλα. Μην ξεχνάς τους υδατάνθρακες: χρειάζεσαι τουλάχιστον 120 γραμμάρια, γιατί αν καταναλώνεις λιγότερο, μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία σου, σύμφωνα με πρόσφατη αμερικανική έρευνα.
πηγη:menshealth.gr 
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου