5 Συμπληρώματα για την ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού!!!

5 Συμπληρώματα για την ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού!!!
Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος είναι απαραίτητη κατά την διάρκεια της χρονιάς ώστε να αντιμετωπίσουμε εύκολα πιθανά βακτήρια, ιούς ή απλό κρύωμα.
Στην πραγματικότητα, παρόλο που πάνω από το μισό των Αμερικάνων παίρνουν τακτικά βιταμίνες, 60% των νέων ενήλικων ηλικίας μεταξύ 18-29 δεν λαμβάνουν βιταμίνες σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες.
Δες την μοναδική σειρά με βιταμίνες και μέταλλα μας.
Παράλληλα, πάμε να δούμε 5 μοναδικές και απαραίτητες επιλογές.

Πολυβιταμινες Alpha Men

Οι πολυβιταμίνες είναι απαραίτητες για την γενική υγεία και οι Πολυβιταμίνες Alpha Men έχουν τα πάντα, όπως βιταμίνη Α, C, E και Β12 ώστε να κρατήσει τα ενεργειακά επίπεδα σε υψηλά επίπεδα καθώς και σελήνιο για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.
Διατίθεται σε 2 μεγάλες συσκευασίες και προσφέρει σταθερή ενέργεια και υποστήριξη του ανοσοποιητικού με έναν εύκολο και βολικό τρόπο.

Βιταμινη C Plus

Η βιταμίνη C είναι μια απαραίτητη υδατοδιαλυτή βιταμίνη που συμβάλλει σε ένα ευρύ φάσμα ζωτικών λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος, καθιστώντας τα πανίσχυρα δισκία μας ιδανική λύση για να καλύψεις τις ημερήσιες απαιτήσεις σου και βοηθώντας σε να νιώσεις όμορφα κάθε ημέρα!

Βιταμινη Β12

Αυτό το συμπλήρωμα αποτελεί ισχυρή πηγή βιταμίνης B12 (κυανοκοβαλαμίνη), πράγμα που το καθιστά τον ιδανικό τρόπο να πετύχεις την απαραίτητη ημερήσια πρόσληψη, όποιες κι αν είναι οι διατροφικές σου επιλογές.

Απαραιτητα Ωμεγα- 3

Τα ωμέγα 3 είναι απαραίτητα για την καρδιά και το μυαλό. Έχουν βοηθητικά λιπαρά οξέα και έχουν σχεδιαστεί για την υποστήριξη της ομαλής λειτουργίας της καρδιάς και την γνωστικής λειτουργίας.
Τα ωμέγα 3 είναι ένα επωφελές λιπαρό οξύ που δεν παράγεται με φυσικό τρόπο στο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το λάβεις από την διατροφή σου. Οι κάψουλες αυτές είναι βολικές και είναι απαραίτητες για την υγεία της καρδιάς και του μυαλού.

Βιταμινη D3 Elite

Δεν είναι πάντα εύκολο να ικανοποιείς τις καθημερινές ανάγκες για βιταμίνη D, καθώς η βιταμίνη αυτή προέρχεται κυρίως από την έκθεση στον ήλιο και απουσιάζει από πολλές τροφές. Οι βολικές μαλακές κάψουλες μας έχουν ελεγχθεί για απαγορευμένες ουσίες και επομένως είναι ιδανικές για τους αθλητές που πρέπει διατηρούν το επίπεδο αυτής της απαραίτητης βιταμίνης στο σώμα τους.
Τα άρθρα μας διατίθενται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.
 Myprotein-Vitamins-Minerals

Bασίλης Σκωλίκης 

Ειδικός σε θέματα Fitness

Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
@georgemman
https://www.instagram.com/georgemman
Georgemman YouTube Channel
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου