Φάε φρούτα και λαχανικά κάνουν καλύτερο μαύρισμα από τον ήλιο!!!

frouta laxanika gia kalitero mavrisma
Αυτές οι δύο κατηγορίες τροφίμων τελικά κάνουν καλό μέχρι και στο πιο απίθανο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Νέα έρευνα έδειξε πως το να κάθεται κάποιος τρεις ώρες κάτω από τον ήλιο του Αυγούστου δεν έχει καλύτερο αποτέλεσμα από το να φάει για πέντε μέρες φρούτα και λαχανικά.
Η έρευνα λοιπόν του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ που αναμένεται να δημοσιευθεί την ερχόμενη εβδομάδα, υποστηρίζει πως πεπόνια και βερίκοκα, μαζί με πιπεριές, καρότα και σπανάκι συμβάλλουν αποτελεσματικά μέσα σε διάστημα ενός μήνα στο μαύρισμα του δέρματος και προστατεύουν από την αφυδάτωση και την ξηροδερμία.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Ίαν Στίβεν, το μυστικό για ένα τέλεια μαυρισμένο δέρμα βρίσκεται στα χημικά στοιχεία που αποκαλούνται καροτενοειδή.
Πρόκειται για μια ομάδα από 600 οργανικές χρωστικές ουσίες που υπάρχουν σε πολλά φυτά, και ο Στίβεν παρακολούθησε την αλλαγή που επιφέρουν στο χρώμα του δέρματος η κατανάλωση αυτών των χρωστικών.
'Έτσι λοιπόν ζήτησε από εθελοντές να  συγκρίνουν φωτογραφίες “πριν και μετά” λευκών που είχαν ακολουθήσει πενθήμερη ειδική διατροφή, κατ αλώνοντας τα συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά.
Αυτό που παρατήρησαν όλοι είναι ότι μπορεί να μην έγιναν κατάμαυροι, αλλά το χρώμα τους είχε γίνει πιο σκούρο χωρίς να χαθεί η λάμψη του δέρματος τους.
πηγη: trikki.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

1 σχόλιο:

  1. kserw sigoura kopeles pou ama to diavasoun ayto tha pesoun me ta moutra sta frouta k ta laxanika!!isxyei pws eidika to karoto voithaei polu sto maurisma??

    http://parpan-sportalk.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου