Οι καλύτερες συμβουλές για ψυχική υγεία!!!

συμβουλές για ψυχική υγεία
1. Ρύθμισε το άγχος σου Το χρόνιο στρες μπορεί να προκαλέσει καρδιοπάθειες, απώλεια μνήμης, προβλήματα στα ούλα, κατάθλιψη και αδυναμία στο ανοσοποιητικό. Για να το νικήσεις, προσπάθησε για τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα να εστιάζεις μόνο σε ό,τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

2. Κάνε το καλό... Στις έρευνες τονίζεται ότι οι γυναίκες που προσφέρουν εθελοντική εργασία είναι πιο ευτυχισμένες, έχουν περισσότερη ενέργεια και καλύτερο έλεγχο της ζωής τους.

3. Πήγαινε για ύπνο νωρίτερα Η συστηματική έλλειψή του μπορεί να προκαλέσει την εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος και να σε καταστήσει επιρρεπή σε ασθένειες. Είναι μαθηματικά βέβαιο, δε, ότι θα σε κάνει ευέξαπτη και θα μειώσει την ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά το άγχος.
4. Συμφιλιώσου με τα γονίδιά σου Σίγουρα η καλή διατροφή και η γυμναστική θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, δεν πρέπει όμως να ξεχνάς πως η γενετική σου προδιάθεση διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη μορφή που θα έχει το σώμα σου. Υπάρχουν συγκεκριμένα όρια για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.
5. Αγάπησε το σώμα σου Αντί να εστιάζεις στα ελαττώματά σου, ανάδειξε τα δυνατά σου σημεία. Τόνισε τον ψηλό σου λαιμό με μία μπλούζα με χαμόγελο ή το πλούσιο μπούστο σου με ένα βαθύ ντεκολτέ.
6. Κράτα θετική στάση Γιατροί, ψυχολόγοι και σεξολόγοι συμφωνούν ότι η κακή εικόνα που σχηματίζουμε για τον εαυτό μας μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην υγεία και να οδηγήσει σε ανορεξία, κατάθλιψη, διατροφικές διαταραχές και σεξουαλικές δυσλειτουργίες.

Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου