2ο μέρος. Πώς μπορώ να επιταχύνω ραγδαία καύσεις και μεταβολισμό!!!

Αύξηση μυικής μάζας καύσεων μεταβολισμού

6) Αυξήστε την μυική σας μάζα!!!(10 καυτές συμβουλές για μυική ανάπτυξη) Ένα κιλό μυικής μάζας καίει μέχρι και 9 φορές περισσότερες θερμίδες από ότι ένα κιλό λίπους.Οπότε αυξάνοντας τον μυικό μας ιστό αυξάνουμε τον μεταβολισμό μας και ενεργοποιούμε τον μηχανισμό καύσεις λίπους σχεδόν κατά 10% παραπάνω.Αυτό σημαίνει ότι αν ζυγίζετε 100 κιλά, μπορείτε να κάψετε περίπου 100 θερμίδες περισσότερες την ημέρα απλά παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή βλέποντας τηλεόραση κάτι βέβαια που δεν σας συστήνω οπότε  σηκωθείτε και κάψτε περισσότερο λίπος!!!


7) Προπονηθείτε με ασκήσεις υψηλής έντασης!! Λόγω της υψηλής έντασης οι προπονήσεις σας θα πρέπει να έχουν διάρκεια το πολύ 30 λεπτά. Προπονηθείτε με άδειο στομάχι για να χρησιμοποιήσει ως πηγή ενέργειας το σώμα μας το ίδιο του το λίπος και να κάψουμε όσο το δυνατό περισσότερο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα με τις προπονήσεις υψηλής έντασης με σύντομη διάρκεια είναι ότι ο μεταβολισμός και οι καύσεις μας,παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα ακόμη και για τις επόμενες 24ωρες κάνοντας το σώμα πραγματική "μηχανή" καύσης λίπους!!!


8) Αλκοόλ? Όχι ευχαριστώ. Μελέτες έχουν δείξει ότι, αν πίνετε αλκοόλ είναι πιο πιθανό να  καταναλώσετε 200 επιπλέον θερμίδες, οπότε δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Το σώμα δυσκολεύεται να επεξεργαστεί και να μεταβολίσει το αλκοόλ, γεγονός που καθιστά πιο πιθανό ότι οι θερμίδες που θα λάβουμε από το ποτό και το φαγητό που θα καταναλώσουμε θα αποθηκευθούν κατά το μεγαλύτερο μέρος τους ως λίπος. Επειδή όμως είμαστε άνθρωποι και όχι ρομπότ αν θέλουμε να πιούμε ένα ποτό ας προτιμήσουμε ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα...ένα όμως!!!


9) Μην παραλείπετε τον ύπνο. Μελέτες έχουν δείξει ότι άτομα που κοιμόντουσαν 4 ώρες την νύχτα ή λιγότερο είχαν δυσκολίες με την επεξεργασία των υδατανθράκων. Ένας εξαντλημένος οργανισμός δεν καίει θερμίδες τόσο αποτελεσματικά όσο ένα ξεκούραστος. Το αποτέλεσμα? Πιο αργός  μεταβολισμός λιγότερες καύσεις λίπους.


10) Αποφύγετε το στρες!! Ορμόνες του στρες, όπως η κορτιζόλη, προωθούν την αποθήκευση λίπους κυρίως γύρω από την περιοχή της κοιλιάς. Αυτές οι ορμόνες μπορούν επίσης να ανοίξουν την όρεξή σας, κάτι που οδηγεί στην υπερκατανάλωση τροφής. Γι' αυτό καλύτερα ρίξτε το έξω πάρτε ένα φίλο και βγείτε για τρέξιμο,ποδήλατο,κολύμβηση η απλά κάντε έναν περίπατο!!

Ακολουθώντας αυτές τις 10 συμβουλές θα δείτε πραγματικά το σώμα σας να μεταμορφώνεται μέρα με την μέρα και ο  μεταβολισμός και οι καύσεις θα αυξηθούν ραγδαία αποκτώντας επιτέλους το σώμα που επιθυμείτε και ονειρεύεστε!!!
Διαβάστε επίσης: Βάλτε φωτιά στο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ σας!!!

Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια πάντα με ΥΓΕΙΑ!!!

Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου