Γ! Έξυπνα τρικ για να... ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΤΕ!!!

Όποιος έχει κάνει δίαιτα για να αδυνατίσει ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι, όχι μόνο να λιγοστέψουν τα κιλά στην ζυγαριά, αλλά και να μην αυξηθούν μόλις την σταματήσει. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν μερικά τρικ που μπορεί να βοηθήσουν.


Δύο ποτήρια νερό πριν από το φαγητό: αυτό είναι το νεώτερο τρικ για επιτυχημένο αδυνάτισμα, το οποίο ανακοινώθηκε μόλις την περασμένη Δευτέρα στο συνέδριο της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας και υπόσχεται να αυξήσει την απώλεια βάρους με τη δίαιτα κατά 30%.
Το εύρημα προέρχεται από μελέτη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, βασίζεται σε εθελοντές ηλικίας άνω των 45 ετών και δείχνει να αποδίδει ακόμα κι αν κάποιος σταματήσει την δίαιτα.
Όπως είπε η δρ Μπρέντα Ντέιβι, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Διατροφής του Ανθρώπου, Τροφίμων & Άσκησης του πανεπιστημίου, οι εθελοντές της μελέτης που ακολούθησαν ένα ήπιο πρόγραμμα αδυνατίσματος με λίγα λιπαρά και έπιναν επιπλέον δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε κύριο γεύμα (ακόμα και από το πρωινό) έχασαν μέσα σε 12 εβδομάδες 7 κιλά.
Αντιθέτως, μια άλλη ομάδα εθελοντών που έκανε την ίδια δίαιτα, αλλά δεν έπινε νερό, έχασε 5 κιλά – διαφορά σχεδόν 30%.
Έπειτα από έναν χρόνο, όσοι εθελοντές συνέχισαν να πίνουν δύο ποτήρια νερό πριν από το φαγητό τους, έχασαν ακόμα 1 κιλό, παρ’ ότι σταμάτησαν την δίαιτα – φανταστείτε δηλαδή και να την συνέχιζαν!
Αυτό δεν είναι το μοναδικό αδυνατιστικό «κόλπο» που έχει αποκαλύψει η ιατρική έρευνα.Πριν από λίγο καιρό, η βρετανική εφημερίδα Ντέιλι Μέιλ δημοσίευσε μερικά ακόμα. Να ποια είναι:
* Αλλάξτε το πλήρες γάλα με ημιάπαχο. Όχι μόνο περιέχει τις μισές θερμίδες, αλλά και περισσότερο ασβέστιο και φώσφορο που διεγείρουν την διάσπαση του λίπους στα σωματικά κύτταρα.
* Να μην σουρώνετε τους φρέσκους φρουτοχυμούς. Τα κομματάκια του φρούτου είναι φυτικές ίνες, που θα σας κάνουν να αισθάνεστε χορτάτοι για περισσότερη ώρα
* Να βάζετε πάπρικα στο φαγητό σας. Περιέχει άφθονη βιταμίνη C, η οποία βοηθεί τον οργανισμό να μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια.
* Να τρώτε καυτερές πιπεριές. Περιέχουν καψαικίνη (την χημική ουσία που τους δίνει την χαρακτηριστική τους γεύση) η οποία αυξάνει κατά 25% τον μεταβολισμό.
πηγη:newsit.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου