Β! Έξυπνα τρικ για να... ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΤΕ!!!

Τρικ αδυνατίσματος
* Να βάζετε ξύδι στις σαλάτες σας. Περιέχει οξικό οξύ, το οποίο επιταχύνει τον μεταβολισμό.
* Να τρώτε λίγες πρωτεΐνες ως σνακ (λ.χ. μια φέτα μαύρο ψωμί με λίγο βραστό στήθος κοτόπουλο). Μελέτες δείχνουν πως με αυτό τον τρόπο έχει κανείς 30% περισσότερες πιθανότητες να αδυνατίσει.
* Να βάζετε σος σόγιας στο φαγητό σας. Μελέτες δείχνουν ότι οι πρωτεΐνες της σόγιας αλληλεπιδρούν με τους υποδοχείς του εγκεφάλου που ενεργοποιούν το αίσθημα κορεσμού της πείνας.
* Να τρώτε πεπόνι και μετά ένα σφικτό αυγό (εκτός κι αν συντρέχουν λόγοι υγείας για να το αποφεύγετε). Είναι το τέλειο πρωινό για καύσεις του λίπους.
* Να πίνετε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα. Εμποδίζει την συσσώρευση λίπους, ιδίως στην περιοχή της κοιλιάς, χάρη στην ουσία ρεσβερατρόλη που περιέχει.
* Να τρώτε ρόδια. Περιέχουν έλαια τα οποία ελαττώνουν την αποθήκευση λίπους στο σώμα. Είναι επίσης τόσο γλυκά, που ικανοποιούν την λαχτάρα για ένα γλύκισμα.
* Να τρώτε το κρέας ψητό στα κάρβουνα, αφού το μαρινάρετε πρώτα σε δεντρολίβανο ή σε μαρινάδα με λεμόνι, σκόρδο και κρεμμύδι. Με το ψήσιμο χάνει πολλά λίπη, ενώ με το μαρινάρισμα μειώνονται έως 90% επιβλαβείς τοξικές ουσίες (λέγονται ετεροκυκλικές αμίνες) που θα αναπτύσσονταν λόγω του ψησίματος.
* Να τρώτε σπανάκι. Περιέχει διπλάσιες ποσότητες φυτικών ινών από τα περισσότερα άλλα πράσινα λαχανικά, με αποτέλεσμα να χορταίνει καλύτερα και να βοηθεί τον οργανισμό να επεξεργάζεται πιο αποτελεσματικά τα λίπη.
* Αλλάξτε το τυρί που τρώτε με λάιτ εκδοχές. Το κατσικίσιο τυρί λ.χ. περιέχει έως 40% λιγότερες θερμίδες από το αγελαδινό.
* Να τρώτε λίγες φακές με το φαγητό σας. Αν το κάνετε δύο φορές την ημέρα, μπορεί να χάσετε έως 7 κιλά σε δέκα εβδομάδες, διότι περιέχουν μεγάλες ποσότητες από το αμινοξύ λευκίνη, που συμβάλει στην καύση του λίπους.
* Να τρώτε «καλά» λίπη για να καίτε λίπος. Τα λίπη που υπάρχουν σε ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς είναι ό,τι πρέπει – και επιπλέον προστατεύουν την υγεία της καρδιάς.
* Να τρώτε πρωινό. Όσοι αρχίζουν την μέρα τους με ένα καλό πρωινό, καταναλώνουν κατά μέσον όρο 100 θερμίδες λιγότερες την ημέρα.
πηγη:newsit.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου