💪Γλουταμίνη💪 Η δύναμη πίσω από την ανάρρωση!!!

Γλουταμίνη Η δύναμη πίσω από την ανάρρωση
 Θα έχετε παρατηρήσει πως όταν γυμνάζεστε σε καθημερινή βάση και γενικά η καταπόνηση του σώματος γίνετε συστηματικά, ακομη και αν καταναλώνετε πάντα ένα συμπλήρωμα Πρωτεΐνης ορού γάλακτος υψηλής βιολογικής άξιας δεν σας βοηθάει τόσο στην μυική ανάρρωση και ανάκαμψη....Σωστά?


Αυτό που χρειάζεστε απαραιτήτως επιπλέον είναι ένα συμπλήρωμα Γλουταμίνης το οποίο θα σας βοηθήσει πραγματικά!!! Η γλουταμίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που μπορεί να συντεθεί από τον οργανισμό και να το βρούμε σε αφθονία σε τροφές όπως το μοσχάρι, το χοιρινό, το κοτόπουλο και τα γαλακτοκομικά. Το θέμα είναι πως σε περιόδους έντονου στρες, τραυματισμών και έντονης μυικής καταπόνησης τα επίπεδα γλουταμίνης στο σώμα μας μειώνονται δραματικά!

Πρακτικά έχει αποδειχθεί ότι έχει ισχυρή αντικαταβολική δράση προωθώντας την κυτταρική ενυδάτωση.

Η γλουταμίνη βελτιώνει όχι μόνο την μυική ανάρρωση, αλλά υποστηρίζει επίσης και το ανοσοποιητικό σύστημα σε περιόδους ακραίων επιπέδων προπονητικής έντασης!!!

Υψηλά επίπεδα γλουταμίνης βοηθούν τη διατήρηση των άλλων αμινοξέων στο σώμα, υποστηρίζοντας έτσι ένα βελτιωμένο αναβολικό περιβάλλον.

Σε κλινικές δοκιμές η γλουταμίνη έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης όταν λαμβάνεται πριν από τον ύπνο.

Δοσολογία: 5 γραμμάρια γλουταμίνης 3 φορές την ημέρα - μια φορά πριν από την προπόνηση,αμέσως μετά την προπόνηση και πριν τον ύπνο.


 Συμπληρώματα Γλουταμίνης και Αμινοξέων

Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
@georgemman
https://www.instagram.com/georgemman
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου