Θα κάψω το λίπος τρώγοντας!!!

Κάψιμο λίπους
Τα πιο επιτυχημένα μυστικά διατροφής, 
Αν νομίζεις ότι η κατάλληλη εποχή για να κάψεις το λίπος είναι λίγο πριν την εμφάνιση σου στην πλαζ το καλοκαίρι, είσαι βαθιά νυχτωμένη/ος. Γιατί αν δεν κάψουμε το λίπος από σήμερα κιόλας, πώς θα μπούμε στο ζεστό τζακούζι του ξενώνα με θέα το χιόνι που πέφτει απαλά; Παρακάτω θα βρεις τα πιο επιτυχημένα μυστικά διατροφής, για να κάψεις το περιττό λίπος!

Στο πρωινό καίγεται το καλό το λίπος:

1. Κότατζ τσίζ: που θα σε χορτάσει! Πώς θα σε βοηθήσει: το τυρί κότατζ είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και απελευθερώνει ορμόνες που περνάνε το μήνυμα στο μυαλό σου όταν έχεις χορτάσει! Στο εμπόριο θα βρεις το συγκεκριμένο τυρί σε τέλειες γεύσεις ενώ θα φορτωθείς με μόνο 80 θερμίδες και 1 γραμμάριο λίπους ανά μισό φλιτζάνι!

2. Ασπράδια αυγών: που θα σε τονώσουν! Πώς θα σε βοηθήσει: τα αμινοξέα που έχουν τα ασπράδια αυγών θα σε βοηθήσουν να τονώσεις τους αδύναμους μυς σου, αλλάζοντας το μεταβολισμό σου. Ταυτόχρονα, αν προσθέσεις στο μείγμα των ασπραδιών λίγο τυρί με χαμηλά λιπαρά, η γεύση θα σε συνεπάρει!

3. Βρώμη: για χαμηλό σάκχαρο. Πώς θα σε βοηθήσει: η απλή βρώμη δεν έχει προσθήκη ζάχαρης και σε βοηθήσει να διατηρήσεις χαμηλό τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα. Πρόσθεσε λίγη κανέλα και ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς και δε θα πιστεύεις, πόσο νόστιμο θα είναι το μείγμα!

Καίγοντας το λίπος στο μεσημεριανό:

4. Σούσι: δε θα σε προδώσει ποτέ! Πώς θα σε βοηθήσει: ένα κομμάτι σούσι έχει 30-40 θερμίδες ενώ είναι και άκρως χορταστικό! Απόφυγε το τυλιχτό σούσι γιατί συνήθως είναι τηγανητό ή έχει μαγιονέζα.

5. Φυστικοβούτυρο: με ψωμί! Πώς θα σε βοηθήσει: πες ναι στο φυστικοβούτυρο που είναι μεν γλυκό αλλά έχει πολλά υγιεινά λιπαρά ! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η ποσότητα αφού δύο κουταλιές της σούπας θα σε φορτώσουν με 190 θερμίδες!

6. Να ζήσουν τα φασολάκια! Πώς θα σε βοηθήσουν: είναι γευστικά, σε χορταίνουν ενώ έχουν μόνο 150 θερμίδες στο μισό φλιτζάνι. Είναι γεμάτα πρωτεΐνες, ίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία . Στις σούπες ή μέσα σε σαλάτες, τα φασόλια αποτελούν μεγάλο σύμμαχο στην προσπάθεια να κάψεις το περιττό λίπος.
7. Λεμόνι: και πες αντίο στο λίπος! Πώς θα σε βοηθήσει: ρίξε λίγες σταγόνες φρέσκο λεμόνι αντί για κάποιο παχυντικό ντρέσινγκ που χρησιμοποιούσες ως τώρα στις σαλάτες! Το λεμόνι δίνει νοστιμιά στα φαγητά, αφού ταιριάζει σχεδόν με όλα, από το ψάρι μέχρι το σπανάκι. Έτσι τα φαγητά δεν χάνουν τη φυσική τους γεύση, ενώ εσύ καις λίπος.

Με το κατάλληλο σνακ, όλα καίγονται:

8. Μπάρες δημητριακών : απόλαυση με λίγες θερμίδες! Πώς θα σε βοηθήσει: θα σου περάσει η ανάγκη για γλυκό και δεν θα φορτωθείς με παραπάνω από 110 θερμίδες/ ανά μπάρα! Ιδανικές για να καταναλώνονται ανάμεσα στα γεύματα ενώ έχουν τουλάχιστον τις μισές θερμίδες απ' ότι ένα γλυκό. Σίγουρα, όταν πρόκειται για γλυκό δεν ξέρουμε πού να σταματήσουμε. Στο σούπερ μάρκετ θα βρεις τεράστια ποικιλία από μπάρες σε διάφορες γεύσεις, από σοκολάτα μέχρι φουντούκι και πορτοκάλι.

Και στο βραδινό γεύμα, λέμε αντίο στο λίπος!

9. Γαρίδες: για γεύση! Πώς θα σε βοηθήσουν: είναι πεντανόστιμες ακόμη και αν τις τρως βραστές ή ψητές χωρίς να έχουν την ανάγκη από παχυντικές σάλτσες, ενώ σου δίνουν ενέργεια και έχουν λιγότερες θερμίδες από το κοτόπουλο!

10. Βραστό κοτόπουλο: για να καεί το λίπος μια για πάντα! Πώς θα σε βοηθήσει: αντί για τηγανητό κοτόπουλο προτίμησε το βραστό. Πρώτα, φρόντισε να το μαγειρέψεις με διάφορα μπαχαρικά που θα του χαρίσουν νοστιμιά! Θα γλιτώσεις πολλές θερμίδες (περίπου 250) και αρκετό λίπος.
Διαβάστε επίσης:
ΤΡΟΦΕΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ!!!
Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

1 σχόλιο:

  1. πολύ καλά όλα αυτά,πολύ χρήσιμες συμβουλές διατροφής και πολύ γευστικά όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου