2ο Μέρος: 20 τρόποι για να χάσετε το λίπος της κοιλιάς!!!

επίπεδη κοιλιά κάψιμο λίπους

6. Προπονήσεις μικρές σε διάρκεια και υψηλές σε ένταση. Αρκετές έρευνες έχουν δείξει ότι αυτού του είδους οι προπονήσεις είναι πιο αποτελεσματικές και σε λιγότερο χρόνο.

Απλά κοιτάξτε το σώμα ενός σπρίντερ έναντι του σώματος ενός μαραθωνοδρόμου.


7.  Φάτε περισσότερη πρωτεΐνη.
Αντικαταστήστε τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες με άπαχη πρωτεΐνη. Θα σας βοηθήσει να χορτάσατε, αλλά και θα αυξήσει το μεταβολισμό σας μέσα από κάτι που ονομάζεται θερμογενετική επίδραση της τροφής .

8. Φάτε πρωτεΐνη πιο συχνά.
Είναι προτιμότερο να μοιράζουμε την πρωτεΐνη καθ'ολη την διάρκεια της ημέρας. Ανα τρεις ώρες το σώμα μας μπορεί να αφομοιώση περίπου 30γρ πρωτεΐνη, οπότε κάθε γεύμα και σνακ θα πρέπει να περιλαμβάνει πρωτεΐνη.

9. Συμπλήρωμα διατροφής με ιχθυέλαιο-Ω3.
Χρησιμοποιήστε ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής Ω3 πλούσιο σε EPA και DHA ευεργετικά συστατικά τα όποια μας βοηθούν να συσσωρεύσουμε σημαντικά λιγότερο λίπος όπως δείχνουν πολλές μελέτες συν φυσικά τα ευεργετήματα που έχει η καρδιά μας και συνολικά το κυκλοφορικό μας!!!

10. Γυμνάστε συνολικά το σώμα σας.
Γυμναστείτε κυρίως με τις βασικές-κύριες ασκήσεις όπως σκουωτ,άρσεις θανάτου,πιέσεις στήθους,πιέσεις ώμων,κωπηλατική και πους-απς.
Με αυτές τις ασκήσεις ενεργοποιούμε τις μεγάλες μυικές ομάδες με αποτέλεσμα να έχουμε εξαιρετική μυική ανάπτυξη και κατακόρυφη αύξηση της καύσης λίπους ακόμη και για πολλές ώρες μετά το τέλος της προπόνησης.
eshop-myprotein
Διαβάστε την συνέχεια:
3ο Μέρος: 20 τρόποι για να χάσετε το λίπος της κοιλιάς!!!

Διαβάστε επίσης:
Άσκηση για κάψιμο θερμίδων και επιτυχία στη ΔΙΑΙΤΑ!!!

Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου