Η τέλεια ΔΙΑΙΤΑ - ΔΙΑΙΤΡΟΦΗ!!!

Η τέλεια ΔΙΑΙΤΑ - ΔΙΑΙΤΡΟΦΗ

Έχετε ποτέ δοκιμάσει να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την υγεία σας; Εάν ναι τότε πρέπει να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές που εάν τις εφαρμόσετε θα χάσετε βάρος μια για πάντα. Δεν χρειάζεται να κάνετε εγχείρηση ούτε να πάρετε κάποιο μαγικό χάπι.

Όλες οι δίαιτες λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο: με την εξισορρόπηση των θερμίδων που λαμβάνετε με τις θερμίδες που καταναλώνετε.

Ένας συγκεκριμένος αριθμός θερμίδων είναι απαραίτητος για τη διατήρηση των βασικότερων μεταβολικών λειτουργιών όπως την αναπνοή, τη λειτουργία της καρδιάς… τα πάντα. Και χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο αριθμό θερμίδων (θερμίδες από τρόφιμα) για τις βασικές σας δραστηριότητες όπως π.χ. το περπάτημα.
Μια συμβουλή για να αδυνατίσετε είναι να αλλάξετε την ισορροπία. Λάβετε λιγότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεστε και αυξήστε τη φυσική σας δραστηριότητα (τρέξιμο, τζόγκινγκ, ποδηλασία, χορός κ.λ.π) και θα δείτε αλλαγές στο σώμα σας.

Θεωρητικά είναι εύκολο, ε; Στην πραγματικότητα είναι πιο δύσκολο. Παρακάτω ακολουθούν οι επιλογές που μπορείτε να εφαρμόσετε προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας:

Τρώτε λιγότερο: Καταναλώνοντας λιγότερες θερμίδες από αυτές που καίτε με τις δραστηριότητές σας, χάνετε βάρος. Αυτό λειτουργεί σε κάποιους. Σε αυτούς που προτιμούν να μην αλλάξουν συνήθειες και να τρώνε ό,τι έτρωγαν και πριν, απλά σε μειωμένες ποσότητες. Αυτό θα λειτουργήσει, αλλά όποιος το εφαρμόζει συνήθως πεινάει και δεν μπορεί να το τηρήσει για πάρα πολύ καιρό. Γι΄αυτό ακολουθεί μια ακόμα επιλογή.

Τρώτε διαφορετικά: Η αλλαγή διατροφής, από φαγητά υψηλών θερμίδων σε άλλα χαμηλών θερμίδων σας επιτρέπει να καταναλώνετε ποσότητες φαγητών αντίστοιχες με αυτές που καταναλώνατε και πριν, αλλά με λιγότερες θερμίδες. Είναι μια καλή στρατηγική. Για παράδειγμα αντί να φάτε κοτόπουλο τηγανητό, φάτε κοτόπουλο ψητό και θα γλιτώσετε από πολλές εκατοντάδες θερμίδες ή καταναλώστε γάλα χαμηλών λιπαρών αντί για πλήρες. Οι θερμίδες που εξοικονομείτε σε ημερήσια βάση αναλογούν σε ανώδυνο χάσιμο βάρους.

Μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς να προσθέσετε δραστηριότητα, αλλά θα σας πάρει περισσότερο χρόνο. Η αύξηση της φυσικής δραστηριότητας θα συμβάλει στο να γίνει το σώμα σας μεταβολικά πιο ενεργό και στη διατήρηση της απώλειας βάρους. Κάντε το μια συνήθεια για όλη σας τη ζωή επιλέγοντας δραστηριότητες που σας αρέσουν.

Η τέλεια δίαιτα είναι διαφορετική για τον καθένα. Εξαρτάται από τις διατροφικές του συνήθειες και τις προτιμήσεις του. Πάντως όπως και να έχει, η τέλεια δίαιτα δεν είναι άλλη από μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή η οποία περιλαμβάνει τρόφιμα από όλες τις ομάδες τροφίμων και παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
Πηγή:  Iatronet.gr

Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!


loading...

2 σχόλια:

  1. paidia egw thelw na xas1 10 kila kai prospatho arxisa gumnastirio kai kanw 1 1.30 wra tn imera..paw t prwi 8 kai misi kai den trow tpt paramono nero arotera kata ts 12 i wra trww ena frouto kai t mesimeri mia merida psitou kotopoulou me salata..kai t vradi pali kana frouto..einai swsto??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο αναφορά την προπόνηση σου εάν ακολουθείς ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που συνδυάζει βάρη και αερόβιες ασκήσεις είναι ότι καλύτερο για απώλεια λίπους όσο για την διατροφή θέλει εξατομίκευση για τον καθένα ξεχωριστά,αυτό που κάνεις είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος κυρίως όμως από μυική μάζα κάτι που το χρειαζόμαστε για να έχουμε υψηλό μεταβολισμό.Αν θέλεις μπορώ να σου δείξω πως εγώ έχασα 24 κιλά σε 7,5 μήνες με καλή διατροφή σε συνδυασμό με προϊόντα υγιεινής διατροφής και τα διατηρώ εδώ και 10 χρόνια....ρίξε μια ματιά είμαι ο δεύτερος στα αποτελέσματα (Γιώργος) http://www.loseweight-dontwait.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου