4 μυστικά για άμεσο κάψιμο λίπους!!!

4 μυστικά για άμεσο κάψιμο λίπους
Για όλα ‘‘φταίει’’ ο μεταβολισμός ! Αυτό τουλάχιστον ισχυριζόμαστε όταν μετά το πέρας μια δίαιτας , χάνουμε το κουράγιο μας και όχι… τα αναμενόμενα κιλά .


Κατά συνέπεια, το μυστικό για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και να ενεργοποιήσετε στο μάξιμουμ την καύση του λίπους είναι να τονώσετε τον μεταβολισμό σας, τώρα!

Πρωινό
Το πρωινό γεύμα αποτελεί τον κύριο και απαράβατο κανόνα για την καύση του λίπους. Είναι γεγονός, πως κατά την διάρκεια του νυχτερινού ύπνου ο μεταβολισμός σας λειτουργεί με ήπιους ρυθμούς. Κατά συνέπεια,  παραλείποντας το πρωινό, αυτομάτως ο οργανισμός ‘‘διαφυλλάσει’’ την κατανάλωση ενέργειας  και εξακολουθεί την ήπια δράση του μέχρι την ώρα που θα γευματίσετε.
Ιδιαίτερα ευεργετικό και αποτελεσματικό λόγω των κατεχινών που περιέχει ενώ αυξάνει σημαντικά τις ‘‘δυνατότητες’’ του μεταβολισμού. Προτιμήστε λοιπόν την κατανάλωση του κατά την διάρκεια της ημέρας, αντικαθιστώντας άλλα αφεψήματα.
Ασβέστιο
Φροντίστε να λαμβάνετε όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός και όχι να αποκλείετε κατηγορίες δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο ασβέστιο γιατί επιταχύνει την ενέργεια του μεταβολισμού σας. Με άλλα λόγια, φροντίστε να καταναλώνετε γαλακτοκομικά προϊόντα.
Αλλάξτε συνήθειες
Σταματήστε να δίνετε σημασία στο τι τρώτε και ασχοληθείτε με το πως τρώτε. Αν για παράδειγμα παίρνετε το πρωινό σας στο χέρι και το καταναλώνετε στο δρόμο για το γραφείο ή το μεσημεριανό σας αποτελεί μια… επιπλέον απασχόληση μπροστά από τον υπολογιστή ενεργείτε… αντίθετα από τις προσδοκίες σας.
Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, η διαδικασία της πέψης ξεκινά από την ώρα που κοιτάμε και μυρίζουμε το φαγητό γι αυτό και πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτό. Ξεκινήστε λοιπόν, κάνοντας ένα μισάωρο διάλειμμα αποκλειστικά και μόνο για να γευματίσετε.
Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου