Οι καλύτερες συμβουλές για γερό και όμορφο σώμα!!!

Οι καλύτερες συμβουλές για γερό και όμορφο σώμα!!!
1. Μακριά από τον πειρασμό Τα πλούσια σε ζάχαρη και λιπαρά σνακ δεν έχουν θέση στα ντουλάπια της κουζίνας σου. Τουλάχιστον όχι στα ράφια που χρησιμοποιείς συχνά! Εάν δεν έχεις πρόσβαση σε βλαβερά σνακ, μειώνονται κάθετα οι πιθανότητες να παραστρατήσεις.
2. Ενυδατώσου
Το νερό βοηθά στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, οι οποίοι με τη σειρά τους συμβάλλουν σημαντικά στη σωστή λειτουργία του οργανισμού, ρυθμίζοντας το νευρικό και το μυϊκό σύστημα. Επιπλέον, διατηρεί την επιδερμίδα λεία, απαλή και ενυδατωμένη . Εξάλλου, τι άλλο να διαλέξεις όταν έχεις στη διάθεσή σου ένα ποτό με μηδέν θερμίδες, μηδέν λιπαρά και υπέροχη γεύση;
ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ: Η μέση ενήλικη γυναίκα πρέπει να πίνει δύο λίτρα νερό την ημέρα.

3. Θωράκισε τον οργανισμό σου Ο σίδηρος μειώνει το αίσθημα της κούρασης και τον εκνευρισμό, ενώ αυξάνει τις αντιστάσεις του οργανισμού στις ασθένειες. Θα τον βρεις σε τροφές όπως το κόκκινο κρέας, το κοτόπουλο, ο σολομός, τα φασόλια και τα δημητριακά. Οι ενήλικες γυναίκες χρειάζονται 18 χιλιοστόγραμμα (ml) σιδήρου την ημέρα.
4. Προτίμησε το τυρί με χαμηλά λιπαρά Οι περισσότερες θερμίδες που προσλαμβάνεις από το τυρί οφείλονται στην υψηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά (κυρίως ανθυγιεινά κορεσμένα λιπαρά που βλάπτουν την καρδιά). Προτίμησε τις ποικιλίες του με χαμηλά λιπαρά και η περιφέρειά σου θα σε ευγνωμονεί.
5. Ελάττωσε το αλάτι Η υπερκατανάλωση νατρίου μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση, η οποία με τη σειρά της αυξάνει τις πιθανότητες για καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά επεισόδια.
ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ: Η μέγιστη ημερήσια συνιστώμενη πρόσληψη νατρίου είναι 1.500 χιλιοστόγραμμα.
6. Γυμνάσου με βαράκια τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα Οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι ασκήσεις με βάρη ευεργετούν περισσότερο το σκελετό σε σχέση με κάποιες μορφές γυμναστικής, όπως το τρέξιμο, το τζόκινγκ και η κολύμβηση. Όφελος πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες, αφού μετά την εμμηνόπαυση παρατηρείται γρήγορη απώλεια οστικής μάζας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε οστεοπόρωση.
7. Σήκω από την καρέκλα Το μυστικό για τέλεια γραμμή είναι να γυμνάζεσαι όποτε και όπου μπορείς. Παραδείγματος χάριν, ξέχνα τον ανελκυστήρα και ανέβα με τις σκάλες ή κάνε βαθιά καθίσματα την ώρα που πλένεις τα δόντια σου.
8. Μην αναβάλλεις το γυμναστήριο επειδή έχεις περίοδο Πιθανόν να θέλεις μόνο να ξαπλώσεις στον καναπέ με μία καλή ταινία στο DVD και ένα μπολ σοκολατάκια, στην πραγματικότητα, όμως, η γυμναστική μπορεί να απαλύνει τους πόνους της έμμηνης ρύσης και να φτιάξει τη διάθεσή σου.
Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλά τα... γράφεις, πως θα τα εφαρμόσω μου λες; Λατρεύω τη ζάχαρη αλλά είναι σκέτο οξύ! Αν έχεις κανένα tip για πιο σφριγηλούς γλουτούς θα ήθελα μια σχετική ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Γεωργία μου!!Χαίρομαι πολύ που βρίσκεις χρήσιμες τις πληροφορίες για ακόμη μια φορά.Όσον αφορά για το πως μπορείς να αποκτήσεις σφριγηλούς γλουτούς αν δεν γυμνάζεσαι ξεκίνα....αν γυμνάζεσαι τότε σου προτείνω δυο σούπερ ασκήσεις που αν τις βάλεις συστηματικά στο πρόγραμμα σου πολύ σύντομα οι γλουτοί σου θα προκαλούν πολλά ατυχήματα....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Λοιπόν στο θέμα 1)ημικαθίσματα και 2)προβολές σου προτείνω να δεις και το συγκεκριμένο βίντεο που δείχνει πολλές και καλές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις και στο σπίτι πολύ εύκολα και μην ξεχνάς ότι γυμναστική σε συνδυασμό με διατροφή φέρνει τα καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.Ελπίζω να βοήθησα και ότι θέλεις στη διάθεση σου!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=Kq1HnakX5C8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με βοήθησες πάρα πολύ και σ'ευχαριστώ! Γυμνάζομαι, αλλά τις προβολές δεν τις έχω στο πρόγραμμα μου,περισσότερο το τρέξιμο και παλαιότερα το μπαλέτο. Σίγουρα όμως θα τις βάλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου