Νο7 Μυστικά για αποτελεσματική ΔΙΑΙΤΑ και υγιεινό ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ!!!

31. Φορέστε στενά ρούχα. Όταν προσπαθείτε να αδυνατίσετε , ξεχάστε τα άνετα, φαρδιά ρούχα την ώρα του φαγητού. Το στενό παντελόνι ή φούστα, με μια σφικτή ζώνη, είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος που θα σας αποθαρρύνει να φάτε πολύ (πόσες φορές δεν έχετε δει ανθρώπους να ξεσφίγγουν τη ζώνη τους για να μπορέσουν να φάνε κι άλλο;). Αν είναι να ξεσφίξετε τη ζώνη σας, να το κάνετε μετά το τέλος του φαγητού.
32. Περπατήστε πριν το βραδινό. Αφού πρέπει να γυμνάζεστε καθημερινά προτιμήστε να το κάνετε πριν από το βραδινό σας γεύμα. Μελέτες έχουν δείξει πως 20 λεπτά περπάτημα με γρήγορο βήμα ή ελαφρύ τρέξιμο πριν το βραδινό, αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό και τον διατηρεί αυξημένο επί 2-3 ώρες – όσες χρειάζονται, δηλαδή, για να «κάψετε» ό,τι θα φάτε για βράδυ!
33. Κοιμηθείτε. Πολυάριθμες είναι οι μελέτες που έχουν δείξει ότι μας παχαίνει η έλλειψη ύπνου, επειδή επιβραδύνει τον μεταβολισμό. Φτιάξτε, συνεπώς, το πρόγραμμά σας με τρόπο, που να σας μένουν 7-8 ώρες για ύπνο.
34. Να τρώτε πρωτεΐνες σε κάθε γεύμα. Κρέας, ψάρια, αυγά, όσπρια και γαλακτοκομικά (οι πρωτεΐνες , δηλαδή) έχει αποδειχθεί πως ασκούν ευεργετική επίδραση στον μεταβολισμό, ενώ ταυτοχρόνως προκαλούν αίσθημα κορεσμού της πείνας.
Φροντίστε να περιέχουν πρωτεΐνη και τα τρία κύρια γεύματα της ημέρας, επιλέγοντας τις λίγων λιπαρών ή τις άπαχες μορφές τους (λ.χ. φασόλια, ασπράδια αυγού, φιλέτα πουλερικών, γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά). Εννοείται ότι για τη μαγειρική προτιμάμε το ψήσιμο ή το βράσιμο, και όχι το τηγάνισμα.
35. Φάτε λίγα καρύδια. Τα καρύδια και οι άλλοι ξηροί καρποί μας χορταίνουν, ενώ αποτελούν και θαυμάσια πηγή πρωτεϊνών . Επειδή όμως έχουν πολλές θερμίδες, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Συνιστάται έως μια μικρή χούφτα ανάλατων ξηρών καρπών την ημέρα.
πηγή:ygeia.tanea.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!



loading...

1 σχόλιο:

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου